Overlijden in Capelle aan den IJssel

Wanneer er zojuist een overlijden heeft plaatsgevonden dan kunt u voor een overlijden in Capelle aan den IJssel contact met ons opnemen op telefoonnummer:

010-4585098

Dit nummer is vanzelfsprekend 24 uur per etmaal voor u bereikbaar. Wij zullen dan desgewenst zorgdragen voor het verzorgen van de overledene. Dit kunnen wij vóór u maar ook samen mét u doen. De Haan Rijkaart van Cappellen Uitvaartverzorging biedt betrouwbare uitvaartverzorgers, zijn transparant in de kosten en rekenen geen provisies op ingekochte diensten of produkten. De keuze is altijd aan u. Vervolgens maken wij met u een afspraak op een moment dat het u schikt om de uitvaart te bespreken en vorm te geven.

Uitvaart Capelle aan den IJssel

Indien de uitvaart in Capelle aan den IJssel plaatsvindt dan zijn er tal van mogelijkheden voor de opbaring, voor de uitvaartplechtigheid of de kerkdienst en de begrafenis. Cremeren is in Capelle aan den IJssel ook mogelijk.

In Capelle aan den IJssel zijn verscheidene Kerken, twee Algemene begraafplaatsen (een Oude en een “Nieuwe”) en diverse locaties voor de opbaring, plechtigheid en condoleance.

Begraafplaatsen Capelle aan den IJssel

De Begraafplaatsen:
- Oude begraafplaats aan de Nijverheidsstraat, begraafplaats is niet meer in gebruik.
- Begraafplaats Schollevaar, Burgemeester Schalijlaan 2 Capelle aan den IJssel

Crematorium Capelle aan den IJssel

Crematorium:
- Crematorium Capelle Schollevaar, Burgemeester Schalijlaan 2 Capelle aan den IJssel

Opbaren in Capelle aan den IJssel

Opbaarlocaties:
- In de zorginstellingen is opbaren in overleg met het huis doorgaans heel goed mogelijk.
- Diverse uitvaartcentrum in en nabij Capelle aan de IJssel bieden mogelijkheden voor opbaren en het gebruiken van zogenaamde 24 uur toegankelijke familiekamers.
-Vanzelfsprekend kunnen wij voor u de laatste verzorging en de thuis opbaring verzorgen.

Uitvaartverzorging in Capelle aan den IJssel, relevante weblinks

-Gemeente Capelle aan den IJssel:
https://capelleaandenijssel.nl
- Marcantus, Christelijk Vocaal Ensemble:
https://marcantus.nl
- Crematorium Capelle Schollevaar:
https://crematoriabest.nl/crematoriumcapelle/index.htm

Kosten van een uitvaart in Capelle aan den IJssel

De kosten van een uitvaart zijn pas goed te bepalen naar aanleiding van een gesprek. Specifiek informatie rondom de kosten bij een uitvaart in Capelle aan den IJssel vindt u hier. Wij zullen altijd transparant zijn in de kosten die wij als uitvaartbedrijf doorbelast krijgen en aan u doorbelasten. Wij rekenen geen provisies op de diensten en produkten die wij voor u regelen. Hierdoor ontstaat een veel betrouwbaarder beeld van de werkelijke kosten van de uitvaart en worden er door ons geen extra marges aan u doorberekent. Onze vergoeding als uitvaartverzorger is voor het regelen en begeleiden van de uitvaart. Alle andere uitvaartkosten zullen wij 1 op 1 aan u doorrekenen zonder een winstopslag.

Indien u een uitvaartpolis heeft dan is het goed te weten dat wij alle uitvaartverzekeringen en polissen accepteren voor de betaling van de uitvaart. Samen met u en de verzekeraar zorgen we voor duidelijkheid over het verzekerde bedrag en kunnen indien gewenst voor de afhandeling zorgen.

Terug naar de homepage voor uitvaart Capelle aan den IJssel