Een uitvaart regelen: wat komt daarbij kijken?
Wat kunt u zelf doen en wat kunnen wij betekenen

In geval van overlijden

Wanneer er zojuist een overlijden heeft plaatsgevonden, kunt u contact met ons opnemen op de telefoonnummers:

(0182) 37 38 99 of (010) 458 50 97

Deze nummers zijn vanzelfsprekend 24/7 voor u bereikbaar. Wij zullen dan desgewenst zorgdragen voor het verzorgen van de overledene. Dit kunnen we vóór u, maar ook samen mét u doen. De keuze is altijd aan u. Vervolgens maken we met u een afspraak voor een moment dat u schikt om de uitvaart te bespreken en vorm te geven.

Wij zijn er voor u

Er komt een hoop kijken bij het regelen van een uitvaart, of dit nu voor uzelf of voor een geliefde is. Met ruim 20 jaar ervaring weten wij hier alles van. We helpen u graag om al uw wensen op een rijtje te zetten en zo samen tot een mooi en passend afscheid te komen.

Een passend afscheid

Iedere uitvaart is uniek en wordt met zorg geregeld. Tegenwoordig is van alles mogelijk: het kan klein en intiem zijn, maar ook groots en uitbundig. Het mág speels en licht zijn, maar niets moet. De keuze is aan u. Ondersteunend zullen wij, samen met u, de uitvaart de juiste vorm geven.

Oriënteren en voorbereiden

Wanneer u weet dat u of een geliefde binnen bepaalde tijd komt te overlijden, wordt de uitvaart iets om rekening mee te houden. We begrijpen dat u een beeld wilt vormen van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Daarom komen we graag bij u langs voor een kosteloze voorbespreking.

Persoonlijke begeleiding

We vinden de relatie die u als familie met de uitvaartverzorger opbouwt belangrijk. Daarom heeft u gedurende het plannen van de uitvaart en de regelingen achteraf één aanspreekpunt en gezicht. Zo is onze dienstverlening zo persoonlijk mogelijk en heeft u niet te maken met verschillende mensen in deze kwetsbare periode.

Uw uitvaartverzorger staat naast u en begeleidt u gedurende het hele uitvaarttraject. We zullen de uitvaart samen met u vormgeven en alle afspraken met andere betrokken partijen, bijvoorbeeld de gemeente en het uitvaartcentrum, voor u vastleggen. Ook kunnen we voor u de uitvaartkist, het rouwdrukwerk en eventuele advertenties in dagbladen of de lokale media verzorgen. Natuurlijk begeleiden we u ook op de dag van de uitvaart zelf.

Ook in de weken na de uitvaart zijn er nog zaken om af te ronden en zullen wij contact hebben. We kunnen u helpen met de administratieve afhandeling van het overlijden en u met u meedenken over de mogelijkheden van herdenkingsvormen.

Uitvaart regelen DHRVC
Uitvaart regelen DHRVC
Bel ons 0182 37 38 99
- 24/7 bereikbaar -