Over ons

Betrokken, betrouwbaar, behulpzaam

We vinden het enorm belangrijk om deze kernwaarden uit te dragen in onze manier van werken. Aandacht voor u als cliënt, vertrouwelijkheid, keuzevrijheid en transparantie spelen hierbij een grote rol.

Wij staan klaar als u ons nodig heeft.

Ons team bestaat uit uitvaartprofessionals met ruim 20 jaar ervaring

Michel de Haan

Ik ben Michel de Haan, uitvaartverzorger en mede-eigenaar van De Haan Rijkaart van Cappellen Uitvaartverzorging. Al ruim 20 jaar verzorg ik uitvaarten door het gehele land en haal daar, hoe gek dat wellicht ook mag lijken, bijzonder veel voldoening uit. Werkelijk, inhoudelijk, iets kunnen betekenen voor mensen die een zeer lastige periode in hun leven doormaken is onvoorstelbaar mooi om te mogen doen.

Annet Goedhart

Uw levensverhaal, jouw levensverhaal maakt mijn werk zo bijzonder, zo bijzonder mooi.
Ik luister graag naar dit verhaal vanaf het eerste moment dat ik bij u binnen stap en de rest van de dagen waarin ik u mag begeleiden naar de dag van de uitvaart toe. En wat is het dan uniek als ik na de uitvaart de persoon daadwerkelijk een beetje heb leren kennen.

Linda Hordijk

Sinds 2011 ben ik werkzaam in de uitvaartzorg en heb hierin verschillende functies mogen vervullen. In deze periode heb ik mij tevens gespecialiseerd in hoogwaardige cosmetische – en haarverzorging. De ervaringen van de afgelopen jaren, zowel in mijn werk als privé, neem ik mee in mijn werk als uitvaartleidster.
Elke uitvaart is uniek en persoonlijk. Zoals ook ieder mens uniek is. Het zijn juist de kleine dingen die ervoor zorgen dat een uitvaart op een fijne manier verloopt. Waarin ruimte is voor persoonlijke beleving. Dit met aandacht voor details en voor de nabestaanden.
Afscheid nemen is nooit standaard.

Bel ons 0182 37 38 99
- 24/7 bereikbaar -