Tarieven

We begrijpen dat u graag een beeld wilt hebben van de kosten van een uitvaart. Er bestaat echter geen kant-en-klaar format: elke uitvaart is uniek en kent zijn eigen invulling.

We hanteren de volgende uitgangspunten rondom de kosten van een uitvaart:

Aannametarief
U betaalt ons enkel voor de tijd die wij steken in het regelen van de uitvaart.

Geen marges op inkoop
De overige diensten die voor u worden ingekocht, zoals bloemen of autohuur, worden een op een aan u doorberekend, zonder enige vorm van provisie.

Wij betalen alle nota’s vooruit
Wij zullen alle nota’s die verbonden zijn aan de uitvaart voor u vooruitbetalen. U ontvangt later een verzamelnota van ons met een specificatie van alle leveranciers.

Transparant
We beloven dat we transparant zijn wat betreft de kosten. Indien gewenst kunt u van ons de originele nota’s opvragen van leveranciers om te controleren of de doorberekende kosten kloppen.

Met of zonder uitvaartverzekering
Het is goed om te weten dat we uitkeringen accepteren van alle uitvaartverzekeringen (bijvoorbeeld Monuta, Yarden of Dela). Uiteraard kunt u ons ook uit uw eigen middelen betalen.

Om een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen van alles wat bij een uitvaart komt kijken, komen we graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende voorbespreking. Tijdens dit gesprek kunnen we de mogelijkheden van een uitvaart bespreken en uw wensen uitwerken. Naderhand kunnen we u een schatting geven van de bijbehorende kosten.

Bel ons 0182 37 38 99
- 24/7 bereikbaar -