Overlijden in Rotterdam

Voor een overlijden in Rotterdam kunt u dag en nacht contact met ons opnemen op telefoonnummer:

(010) 458 50 97

Wij zullen dan desgewenst zorgdragen voor het verzorgen van de overledene. Dit kunnen wij vóór u, maar ook samen mét u doen. De keuze is altijd aan u. Vervolgens maken wij met u een afspraak voor een moment dat u schikt om de uitvaart te bespreken en vorm te geven.

Indien de uitvaart plaatsvindt in Rotterdam, zijn er diverse mogelijkheden voor de opbaring, uitvaartplechtigheid of de kerkdienst en de begrafenis of crematie.

Begraafplaatsen in Rotterdam

Rotterdam kent een veelvoud aan begraafplaatsen en mogelijkheden, teveel om hier op te noemen. In een persoonlijk gesprek kunnen we op basis van uw wensen en voorkeuren bepalen welke begraafplaatsen in Rotterdam voor u geschikt kunnen zijn.

Crematoria in Rotterdam

  • Crematorium Hofwijk
  • Crematorium en uitvaartcentrum yardenhuis

Opbaarlocaties in Rotterdam

  • In de zorginstellingen is opbaren in overleg met het huis doorgaans geen probleem
  • Er zijn diverse rouwcentra (bijvoorbeeld: het uitvaartcentrum van Monuta van der Toorn aan de J. Dutilhweg, de centra van Van der Spek Uitvaart en Monuta Memorium aan de Langenhorst/Slinge en Goetzee Dela behoren tot de mogelijkheden) waar opbaring inclusief gebruik van een 24 uur toegankelijke familiekamer (indien aanwezig) tot de mogelijkheden behoort.
  • Vanzelfsprekend kunnen wij de opbaring ook bij u thuis verzorgen.
Bel ons 0182 37 38 99
- 24/7 bereikbaar -