Uitvaart Gouda of overlijden in Gouda

Wij verzorgen al 20 jaar uitvaarten in Gouda en omgeving.

Wanneer er zojuist een overlijden heeft plaatsgevonden dan kunt u voor een overlijden in Gouda contact met ons opnemen op telefoonnummer:

0182-373899

Dit nummer is vanzelfsprekend 24 uur per etmaal voor u bereikbaar. Wij zullen dan desgewenst zorgdragen voor het verzorgen van de overledene. Dit kunnen wij vóór u maar ook samen mét u doen.

Uitvaart Gouda

Wij hebben 15 jaar expertise in het verzorgen van uitvaarten in Gouda. Of het nu gaat om een crematie of een begrafenis in Gouda of een uitvaart vanuit de kerken in Gouda dan kunnen wij u van dienst zijn. De Haan Rijkaart van Cappellen Uitvaartverzorging bieden betrouwbare uitvaartverzorgers, zijn transparant in de kosten en rekenen geen provisies op ingekochte diensten of produkten. De keuze is altijd aan u. Vervolgens maken wij met u een afspraak op een moment dat het u schikt om de uitvaart te bespreken en vorm te geven.

Begraven & cremeren in Gouda

Begraven en cremeren in Gouda kan onder andere op de volgende locaties:
- Begraafplaats en crematorium Yarden IJsselhof aan de Goejanverwelledijk in Gouda is de belangrijkste locatie voor de Goudse uitvaarten.
- De Rooms Katholieke begraafplaats van Gouda aan de Graaf Florisweg biedt naast familiegraven en algemene graven ook een prachtige Kapel voor het houden van de uitvaartdienst (hier kan echter geen Heilige Mis worden opgedragen).

Opbaren in Gouda

Opbaarlocaties:
- In de zorginstellingen is opbaren in overleg met het betreffende huis geen enkel probleem.
- Er zijn diverse rouwcentra waar opbaring inclusief gebruik van een 24 uur toegankelijke familiekamer tot de mogelijkheden behoort.
- En vanzelfsprekend kunnen wij voor u de laatste verzorging en opbaring thuis verzorgen.

Indien u meer informatie wenst over:
• De uitvaart in Gouda
• Rouwvervoer, rouwauto, rouwkoets en volgauto’s
• Kerkelijke uitvaarten
• Rouwdrukwerk of
• Laatste verzorging van de overledene
• Nazorg aan nabestaanden
• Advies over uitvaartverzekeringen
• Advies over grafstenen, urnen en andere gedenkvormen
Dan kunnen wij u vanzelfsprekend persoonlijk adviseren.

Begraafplaatsen Gouda

Begraafplaats en Crematorium IJsselhof:

IJsselhof Gouda onderdeel van Yarden
Op deze foto ziet u een deel van de karakteristieke aula van de Algemene Begraafplaats en crematorium IJsselhof in Gouda. Deze aula werd een aantal jaren geleden geheel vernieuwd en geeft nabestaanden in de periode rond het afscheid van een dierbare de gelegenheid het afscheid op een bijzondere manier vorm te geven. De ruimte kenmerkt zich in het bijzonder door de prachtige glas-in-lood ramen en het bijzondere uitzicht vanuit de aula. De begraafplaats zelf staat vooral bekend om haar prachtige bomenlaan en de diverse mooie kunstwerken die verspreid over het terrein te vinden zijn. Op de foto hieronder ziet u het zij-aanzicht van de koffiekamer van IJsselhof. IJsselhof Gouda onderdeel van Yarden

De Rooms-Katholieke Begraafplaats

Rooms-Katholieke Begraafplaats Gouda
De Rooms-Katholieke Begraafplaats is gelegen aan de Graaf Florisweg in Gouda.

De begraafplaats heeft een breed middenpad waarop halverwege op een verhoging de kapel staat. Deze kapel is een rijksmonument in neoromaanse bouwstijl uit 1890 en is ontworpen door architect Dessing. De mogelijkheid bestaat om de uitvaart vanuit de kapel te laten plaatsvinden. Rondom deze kapel liggen een aantal geestelijken begraven. Er bevinden zich hier ook gemeenschappelijke graven van de Kleine Zusters van de Heilige Joseph en de Zusters Franciscanessen van Oudenbosch.

Rechts naast de ingang staat een columbarium en bevinden zich ook de kindergraven. Aan de muur is een plaquette bevestigd ter nagedachtenis aan alle overleden kinderen. Op de foto ziet u het pad naar de kapel.

Kosten van een uitvaart in Gouda

De kosten van een uitvaart zijn pas goed te bepalen naar aanleiding van een gesprek. Specifiek informatie rondom de kosten bij een uitvaart in Gouda vindt u hier. Wij zullen altijd transparant zijn in de kosten die wij als uitvaartbedrijf doorbelast krijgen en aan u doorbelasten. Wij rekenen geen provisies op de diensten en produkten die wij voor u regelen. Hierdoor ontstaat een veel betrouwbaarder beeld van de werkelijke kosten van de uitvaart en worden er door ons geen extra marges aan u doorberekent. Onze vergoeding als uitvaartverzorger is voor het regelen en begeleiden van de uitvaart. Alle andere uitvaartkosten zullen wij 1 op 1 aan u doorrekenen zonder een winstopslag.

Indien u een uitvaartpolis heeft dan is het goed te weten dat wij alle uitvaartverzekeringen en polissen accepteren voor de betaling van de uitvaart. Samen met u en de verzekeraar zorgen we voor duidelijkheid over het verzekerde bedrag en kunnen indien gewenst voor de afhandeling zorgen.

In geval van overlijden in Gouda kunt u ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer:

0182-373899

Ook wanneer u meer algemene vragen heeft.

Terug naar de homepage voor uitvaart Gouda