Overlijden in de gemeente Zuidplas

Voor een overlijden in de gemeente Zuidplas kunt u dag en nacht contact met ons opnemen op telefoonnummer:

(0182) 37 38 99

Wij zullen dan desgewenst zorgdragen voor het verzorgen van de overledene. Dit kunnen wij vóór u, maar ook samen mét u doen. De keuze is altijd aan u. Vervolgens maken wij met u een afspraak voor een moment dat u schikt om de uitvaart te bespreken en vorm te geven.

Zoals u wellicht weet zijn wij gevestigd in Moordrecht, één van de Zuidplas kernen. Al vele jaren verzorgen wij uitvaarten, begrafenissen en crematies, binnen en vanuit de vier kernen van Zuidplas, Zevenhuizen-Moerkapelle, Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel en kennen het gebied dus zeer goed.

Indien de uitvaart plaatsvindt in de gemeente Zuidplas, zijn er diverse mogelijkheden voor de opbaring, uitvaartplechtigheid of de kerkdienst en de begrafenis. Cremeren is in gemeente Zuidplas zelf niet mogelijk, maar er zijn meerdere crematoria in de omgeving.

Begraafplaatsen in gemeente Zuidplas

Zuidplas kent een aantal verschillende mogelijkheden qua begraafplaatsen. De gemeente heeft de begraafplaatsverordening in 2012 aangepast naar een éénduidig beleid voor de gehele gemeente Zuidplas. In een persoonlijk gesprek kunnen we op basis van uw wensen en voorkeuren bepalen welke begraafplaatsen in Zuidplas en omgeving geschikt kunnen zijn om te gebruiken.

Crematoria in de buurt van gemeente Zuidplas

  • IJsselhof in Gouda
  • Crematorium Monuta Meerbloemhof in Zoetermeer
  • Crematorium Schollevaar in Capelle aan den IJssel
  • Crematorium Alphen aan den Rijn

Opbaarlocaties in gemeente Zuidplas

Het opbaren van de overledene kan vanzelfsprekend thuis of elke andere locatie naar keuze gebeuren. Ook opbaring in zorgcentra van Zuidplas of opbaring in Zuidplas met gebruik van een familiekamer die 24 uur per dag toegankelijk is behoort tot de mogelijkheden.

Bel ons 0182 37 38 99
- 24/7 bereikbaar -