Hoe zit dat nu? Uitvaartverzekeringen…

Onze hoofdfocus ligt op het regelen van een passend afscheid en het waarborgen van persoonlijke begeleiding gedurende het gehele rouwproces. Dit betreft ook hulp met kwesties die helaas ook gepaard komen met een uitvaart zoals kosten berekenen en verzekeringen. Wij kunnen u adviseren en ondersteunen over de vraagstukken die voorbij komen in deze situatie. Zo krijgen wij nogal eens de vraag: Ik heb een uitvaartverzekering bij X, Y of Z. Kan ik daarmee ook bij jullie terecht of ben ik verplicht de diensten af te nemen van mijn verzekeraar?

Het verkorte antwoord is dat u altijd gebruik kunt maken van onze diensten. Ongeacht hoe, en waar u een verzekering hebt afgesloten. Ook wanneer u geen uitvaartverzekering heeft. Een verzekering is eigenlijk gewoon tegoed in geld. Waardoor u voor het regelen van een uitvaart dus rechtstreeks contact met ons kunt opnemen.

Wel is het zo dat er soms bepaalde voorwaarden zijn met betrekking tot de uitkering. Deze zijn afhankelijk van het type verzekering. Bij een Naturaverzekering zal een vast bedrag worden uitgekeerd, waar in het geval van een kapitaalverzekering de verzekeraar na overlijden een verzekerd bedrag uit ten behoeve van de uitvaart uitkeert. U bent vrij in de besteding van dit verzekeringsgeld.

Ons doel is om er op toe te zien dat de focus van de uitvaart naar de overledene gaat en niet naar de administratieve zorgen. Met onze ervaring weten wij welke stappen moeten worden ondernomen en zullen wij samen met u gaan zitten om dit proces te vergemakkelijken. Zo zullen we de verschillende mogelijkheden met u bekijken en de bijbehorende kosten in beeld brengen. U kunt dus vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u vragen voor ons heeft over uitvaartverzekeringen of wanneer u hulp zoekt bij het regelen van de uitvaart.

Bel ons 0182 37 38 99
- 24/7 bereikbaar -